Godmorgon, o förbannad e jag!Dissar..

Nu vill Reinfeldt att han vill höja pensionsåldern till 75 år.. Vilken idiot.. Vem orkar över 70?! Själv kan han få en miljonpension vid 50 årsåldern dessutom.. Småförbannad blir man när man hör detta, men det kommer aldrig bli så om det blir folkomröstning. Folk i allmänthet är väldigt upprörda över detta, vilket jag förstår! Vem vill slita hela livet, sen slita lite mer för lite mindre pengar..? Hur tänker han där, jag fattar inte!! Åh!

Men om man tänker efter är det egentligen inte så konstigt att Fredrik Reinfeldt vill överväga möjligheten att höja pensionsåldern eftersom vi lever längre nu för tiden. Människorna med högst inkomster har höjt sin medellivslängd med sju år (!!), men samtidigt har den fattigaste delen av befolkningen höjt sin medellivslängd med endast sex månader…

Om man nu ska ta hänsyn till längre livslängd på Svenska folket, och därför tycker att vi bör höja vår pensionsålder så måste man från politiskt håll också tänka på den stora ojämlikheten mellan klasser inkomstmässigt?

Till o med kissie har rätt! :o 
Fyfan, till o med dumma blondinen från stockholm tänker bättre.. fyfan!


Godmorgon förresten // seppte

pussinuss (L)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback